Algemene informatie    Cursussen   Inschrijven   Onze docenten    FAQ   

login

password

Algemene informatie

Investeer nu
Uw medewerkers zijn in binnen- en buitenland het visitekaartje van uw bedrijf. Zij vertegenwoordigen uw vakmanschap, kennis en uw wil om buiten de landsgrenzen te opereren. Effectieve communicatie kan niet zonder taalbeheersing. Een werknemer met kennis van andere talen is dan ook van onschatbare waarde voor uw bedrijf. Het loont tijd, geld en moeite om in taalonderwijs voor uw medewerkers te investeren.

Wat bieden wij?
Taaltrainingen voor uw werknemers. Wij doen dit vanuit een zakelijk standpunt. Door jarenlange ervaring en een nauwkeurige voorbereiding doorgronden onze taaltrainers snel welke behoefte uw bedrijf en uw medewerkers hebben en in welke culturele omgeving zij gaan opereren. Talent Talen stelt in overleg met u een programma op om taalbarrières te slechten en uw werknemers effectief aan het werk te zetten in de internationale zakenwereld.

Maatwerk
Omdat het taalniveau van uw werknemers zeer individueel en specifiek is, ontwikkelt Talent Talen onderwijs op maat. Wij stellen voor iedere cursist of groep cursisten een trajectplan op waarin taalproblemen uit de praktijk aan de orde komen. In het trajectplan worden doelen en leermethoden nauwkeurig beschreven.

Meer informatie over de ontwikkeling van de cursus kunt u vinden in de omschrijving van onze taaltrainingen op maat.

 

Cursusmogelijkheden
Taaltrainingen op maat
Wanneer en waar
Lesrooster
Niveaus en bepalingen
Tarieven