Algemene informatie    Cursussen   Inschrijven   Onze docenten    FAQ   

login

password

Cursusmogelijkheden

Met maatwerk geven wij onze cliënten de ruimte. Voordat een cursus start stellen wij eerst met u vast welke onderwijsvorm de belangen van uw medewerkers optimaal dient. Ook bepaalt u met ons waar de cursus gegeven zal worden. Wij bieden u een ruime keuze:

Groeps en privélessen
Komen meerdere werknemers in aanmerking voor een taaltraining? Dan is een groepsles meestal de oplossing. De cursus wordt volgens maatwerkprocedures samengesteld.

Voor zeer specifieke doelen ligt een individueel opleidingstraject voor de hand. Denkt u bijvoorbeeld aan technische termen die slechts één bepaalde accountbeheerder binnen uw bedrijf gebruikt.

In-company
Talent Talen komt bij u langs voor een in-companytraining. Het is belangrijk dat u een rustige vergaderruimte beschikbaar heeft. Ook heeft de docent zowel een whiteboard of flipover als audio/video apparatuur nodig voor de les. In-companytrainingen bieden het voordeel dat uw werknemers niet hoeven te reizen en dat zij beschikbaar blijven voor urgente kwesties die een snelle afhandeling vereisen. Bovendien bespaart u op reiskosten voor uw medewerkers.De reiskosten en de reistijd van de onze taaltrainer worden in rekening gebracht.

 

Cursusmogelijkheden
Taaltrainingen op maat
Wanneer en waar
Lesrooster
Niveaus en bepalingen
Tarieven