Algemene informatie    Cursussen   Inschrijven   Onze docenten    FAQ   

login

password

FAQ

Ik wil mijn werknemers voorbereiden voor een uitbreiding van onze activiteiten naar het buitenland. Kunnen zij lessen volgen bij Talent Talen?
Ja, dat kan. Talent Talen verzorgt trainingen voor zakenreizigers. Onze taaltrainingen zijn toegespitst op uw bedrijfsactiviteiten en de achtergrond van uw werknemers.

Het kennisniveau van mijn werknemers is zeer verschillend. Is dit een probleem?
Nee. Talent Talen ontwikkelt samen met u een op maat gesneden programma. Uitgangspunten zijn de diverse taalbehoeften van uw werknemers en het werkterrein waar zij actief zijn. De trainingen zijn in kleine groepjes en praktijkgericht. Er is dus ruimte voor intensieve begeleiding van al uw werknemers. Zij zullen zonder uitzondering met een zekere basiskennis aan de slag kunnen.

Waar vind ik de tarieven voor de in-companytrainingen?
Talent Talen biedt maatwerk aan bedrijven. Dit kan zeer verschillend zijn: taalcursussen, intensieve taaltrainingen, taal- en communicatieworkshops in zowel privé- als groepslessen. Wij stellen graag een offerte voor u op. Voor een offerte kunt u contact met ons opnemen.

In welke talen kan Talent Talen onze werknemers onderwijzen?
Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Europees-Portugees, Braziliaans-Portugees, Italiaans, Duits, Russisch, Arabisch en Chinees (Mandarijn en Kantonees). Heeft u interesse in een andere taal neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verricht Talent Talen ook vertaalwerkzaamheden?
Ja. Talent Talen heeft erkende vertalers in dienst die snel en efficiënt alle soorten bedrijfscorrespondentie van en naar het Nederlands vertalen.

Heeft Talent Talen tolken?
Ja. Wij hebben beëdigde tolken die tijdens vergaderingen en overige bijeenkomsten met uw buitenlandse zakenpartners kunnen tolken.

In ons vakgebied wordt veel technische taal gebruikt. Hoe gaan uw docenten hiermee om?
Onze docenten zijn native speakers en in bezit van een uitgebreide woordenschat. Zij kennen de weg in het land waarin zij opgegroeid zijn, steken regelmatig hun licht op bij vakgenoten ter plaatse en hebben bovendien de routine om zich snel te oriënteren op een nieuw vakgebied. Zo stellen zij met uw feedback een taaltraining samen van hoge kwaliteit, gericht op de (technisch) vaardigheden die onmisbaar zijn in het internationale zakenleven en specifiek in uw bedrijfstak.