login

password

Disclaimer

Talent Talen heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de samenstelling van deze website. De informatie op www.talenttalen.nl is algemeen van aard. Bezoekers kunnen geen rechten ontlenen aan de inhoud. Talent Talen is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de informatie of voor schade die kan voortvloeien uit of samenhangen met het gebruik en/of de inhoud van deze website.

Talent Talen is te allen tijden gerechtigd de informatie, zonder nadere berichtgeving, te wijzigen. Bovendien kan Talent Talen publicatie van de informatie op deze website op ieder moment beëindigen of de toegang daartoe te beperken.

Deze website kan verwijzingen bevatten (bijvoorbeeld een hyperlink, banner of button) naar websites van derden die niet onder controle staan van Talent Talen. Talent Talen is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Persoonlijke informatie verstrekt of verzameld in verband met deze website zal uitsluitend worden gebruikt in overeenstemming met de voorwaarden van het Privacy Statement.