Algemene informatie    Cursussen   Taalreizen   Inschrijven   Onze docenten    FAQ   

login

password

FAQ

Hoe lang is mijn inschrijving geldig?
De inschrijving geldt voor de duur van de cursus, 15 bijeenkomsten van anderhalf uur.

Hoe betaal ik de cursus?
Je kunt op twee manieren betalen. Je ontvangt van ons een factuur en betaalt of je machtigt ons eenmalig tot afschrijving van de verschuldigde cursus- en inschrijfgelden van je bank- of girorekening. Je ontvangt een bevestiging per post.

Ik heb me ingeschreven voor een groepsles. Ben ik verzekerd van deelname?
Je bent verzekerd van deelname zolang het cursusgeld betaald is en het maximale aantal cursisten niet bereikt is. In dat geval word je in overleg op een wachtlijst gezet of je krijgt je cursusgeld terug.

Wat doet Talent Talen als er teveel belangstellenden zijn voor een cursus?
Als zich veel cursisten aanmelden zijn voor een bepaalde les, dan worden nieuwe groepslessen ingepland op het moment dat er minimaal vijf extra inschrijvingen zijn. Wij plaatsen iedereen die zich aanmeldt voor een volgeboekte cursus op een wachtlijst en starten z.s.m. een nieuwe groep.

Ik wil tussentijds instromen. Kan dat?
Ja. Je volgt eerst een proefles en als je niveau gelijk is aan het niveau van de groep kun je instromen.

Wat gebeurt er als lessen vervallen door ziekte van een docent?
Lessen die vervallen wegens ziekte worden ingehaald na het einde van de cursusreeks of eerder zodra mogelijk. Lessen die vervallen om redenen die buiten de macht van Talent Talen vallen, kunnen niet worden ingehaald en worden niet vergoed door het instituut.

Ik wil me inschrijven, maar zal niet alle lessen bijwonen. Moet ik dan betalen?
Ja, je schrijft je namelijk in voor een volledige cursus.

Ik wil mijn inschrijving tussentijds beëindigen. Kan dat?
Nee. De directie van Talent Talen staat in uitzonderingsgevallen tussentijdse uitschrijving toe na beoordeling van een gemotiveerd schriftelijk verzoek.

Op welke gronden mag ik een cursus annuleren als deze al is gestart?
Talent Talen accepteert annulering van een cursus alleen op medische gronden die het cursist onmogelijk maken de cursus te voltooien. Hiervoor ontvangen wij graag een doktersverklaring van huisarts of specialist.

Ik volg privé-lessen. Kan ik mijn lestijden wijzigen of afzeggen?
Privé-lessen kunnen tot 48 uur voor de start kosteloos worden afgezegd of verplaatst. Inhalen gebeurt binnen een redelijke periode. Lessen die te laat zijn afgezegd vervallen. Voor deze lessen is cursusgeld verschuldigd.

Welke kosten maak ik als ik mij inschrijf?
Je betaalt eenmalig de administratiekosten (30 €), het lesmateriaal en de kosten voor het aantal uren dat je privé-les hebt of voor een groepscursus.

Zijn boeken en leermiddelen inbegrepen in de kosten?
Boeken en woordenboeken worden nietin de kosten inbegrepen. Na je inschrijving ontvang je van ons een cursusmap waarin je jouw spullen en lesmaterialen kunt bewaren.

Ik wil graag een certificaat ontvangen na afronding van de cursus. Kan dat?
Ja. Voorwaarde is wel dat je minimaal 80% van de lessen hebt gevolgd.