login

password

Privacy statement

Talent Talen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoongegevens. Talent Talen respecteert de privacy van zijn bezoekers en verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) IP-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. We bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren.

We bewaren en gebruiken uitsluitend e-mailadressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Te denken valt aan serviceverlening of toezending van marketinginformatie door Talent Talen. Toestemming voor gebruik van uw e-mailadres kunt u altijd intrekken: via de site, per telefoon of door te klikken op een link die wij standaard aan onze e-mails toevoegen. Ook kunt u te allen tijde uw persoonlijke gegevens laten wijzigen/verwijderen.

Indien nodig worden via onze site in beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen wat in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

Het privacy statement kan worden gewijzigd. Controleer dit regelmatig.