Algemene informatie    Cursussen   Inschrijven   Onze docenten    FAQ   

login

password

Workshops
Praktijktraining is de beste leerschool. Talent Talen heeft speciaal voor bedrijven onderwijs in workshops ontwikkeld. Voorafgaand aan de bijeenkomsten nemen uw medewerkers de theorie door die zij in de lessen actief toepassen. Middels rollenspellen worden zij gedwongen hun creativiteit in het gebruik van taal aan te boren. Daarnaast breiden zij spelenderwijs hun (technische) woordenschat uit.

Situaties uit de zakelijke praktijk binnen uw vakgebied vormen de basis van rollenspellen. Dit vergroot de herkenbaarheid tijdens de lessen en zal uw werknemers een gevoel van zekerheid geven op het moment dat zij in het buitenland hun kennis in de praktijk brengen.

Heeft u belangstelling voor een workshop van Talent Talen, geef dit aan tijdens uw eerste oriënterende gesprek met onze consulent. Wij verzoeken u vooraf goed na te denken over gangbare termen in het vakgebied binnen welke uw bedrijf opereert en ook dit met de consulent te bespreken. Een handelaar in landbouwwerktuigen heeft nu eenmaal eenl ander taalgebruik dan de vertegenwoordiger van een onderneming in alcoholvrij bier. Dit geldt in binnen- en buitenland.


Workshops
Taalcursussen